Kandidátky do výboru ZO za osobní dopravu

Volby proběhnou v termínu 2. – 6. září 2019. Volební komise ukončuje volby dne 6.9.2019 ve 12:00 hodin.

Požádali jsme o spolupráci i provozní mistry OD (…kteří jsou členy naší ZO), takže svůj mandát – volební lístek, můžete v uvedené době vložit kdykoliv, tedy od 4:00 do 22:00 hodin. Jestliže v době voleb nazajíždíte do areálu, zašlete svůj hlas emailem na mou adresu. (Všechny je vytisknu a budou součástí protokolu z voleb.)

TP: Na volebním lístku jsou uvedeni všichni 4 kandidáti v abecedním pořadí, ale svůj hlas můžete dát jen jednomu z kandidátů. Označením více kandidátů je volební lístek neplatný. To samé platí i pro emailové hlasování – uvést jediné jméno.

Kandidáti

v doplňujících volbách za člena Výboru ZO OS DOSIA za osobní dopravu.

(Požádal jsem jednotlivé kandidáty o pár osobních údajů, které mi dodali.)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

Hlaváč Lukáš

Narozen 27.10.1980

Pracuji u této společnosti od 1.10.2013 jako řidič. Předtím jsem pracoval jako automechanik v Autodružstvu FM a od roku 2007 jako řidič mezinárodní kamionové dopravy.

Kandiduji, protože znám situaci a dění ve společnosti a mám zájem se zapojit do vyjednávání za lepší pracovní a mzdové podmínky a zlepšit komunikaci mezi vedením a zaměstnanci k lepší atmosféře na pracovišti.

 

 

Jakůbek Pavel

Narozen 13.1.1975.

Od 2.1.2019 zde pracuji jako řidič OD.

Mé předchozí pracovní zkušenosti: podnikání, autobazar, půjčky v nebankovním sektoru, vedení obchodní skupiny. Práce v ČSAD mě baví a chci zde zůstat dlouhodobě, a to je důvod, proč kandiduji do výboru. Mám zájem se podílet na zlepšení situace, která v naší firmě panuje, zejména vyřešit personální politiku a podmínky práce jak v současnosti, tak i do budoucna. Řešení je jednoduché, provedení složitější: vytvořit takové podmínky, aby u nás byli zaměstnanci spokojeni a noví měli důvod u nás pracovat.

 

 

Kuchařík Jan

Narozen 27.2.1971

Pracuji v této firmě od 9.6.2019 jako řidič.

Předtím jsem pracoval v ČSAD Ostrava, Connex, Veolia a Arriva. Vždy jako řidič od roku 1989, akorát majitelé se měnili.

Do této firmy jsme nastoupil z důvodů zázemí a dobrých podmínek k výkonu mé práce a rád bych se aktivněji podílel na zlepšování podmínek a zázemí pro všechny řidiče. Drobně a bez mandátu jsem zastupoval i skupinu řidičů, kteří nastoupili ve stejném období, a hlavně náš nový majitel je zastupován osobami, které znám z předchozích let.

 

 

 

Sogel Václav

Narozen 20.8.1987.

V ČSAD FM pracuji cca 4-5 měsíců, ale už teď vím, že je to nejlepší firma, u které jsem mohl jezdit. Alespoň co se týká vztahů mezi zaměstnanci, která je tu ukázkovou formou pro ostatní firmy.

Předchozí zaměstnání bylo u Arriva Morava v Kopřivnici. Kandiduji, protože chci pomáhat pro zlepšení podmínek nás všech.