Bulharsko, Černomorec 2016

Milí kolegové!

Ve spolupráci s CK SUNSHINETOUR připravujeme pro Vás, rodinné příslušníky i známé dovolenou v Bulharsku v letovisku Černomorec.

Protože loňská dovolená v tomto letovisku byla skvělá nejen po stránce organizační,  pro nás finančně dostupná, chystáme znovu vyrazit s plným autobusem těch správných účastníků zájezdu.

Ve fotogalerii je pár fotek z minulé dovolené, kdo by měl zájem o více fotek, jsou na ZV ve FM u jednatele (p. Soukup), u něhož získáte více informací a můžete také podat přihlášku. Můžete se podívat i na www.sunshinetour.cz , kde jsou informace o letovisku Černomorec.

Doprava autobusem, ubytování v apartmánech 2, 3 a 4 lůžkové s vlastním WC, sprchou, ledničkou. Stravování vlastní, k dispozici kuchyňka, ale vzhledem k levnému stravování, které cenově vychází podobně jako ČR, téměř není třeba kuchtit.

Podobně jako minulý rok chceme i letos uspořádat karneval. V loňské roce byl na téma „Z pohádky do pohádky“, letos téma ještě zvolené není, včas oznámíme, abyste si mohli připravit masky.

V rámci ceny zájezdu jsme uspořádali i jeden výlet, navštívili jsme Nesebar, letos zvolíme jiné místo, v okolí je mnoho dalších památek. K tomu všemu ještě přidáme dobrou náladu, s námi se nebudete nudit a ani se neztratíte. Více informací Bulharsko 2016 v PDF.

 

V letošním roce jsme pro příznivý zájem účastníků zopakovali dovolenou v Bulharsku  ve spolupráci s CK SUNSHINE TOUR od 10.-22.8.2016. Z Frýdku-Místku jsme přes Slovensko, Maďarsko a Srpsko jeli autobusem asi 24h.ale to šlo vše zvládnout při představě nadcházejícího se vyhřívání na pláži a posezení u vínka v hospůdkách Černomorce kde byl cíl naší cesty. Abychom si užili trochu legrace uspořádali jsme Pyžamovou party s příjemně stráveným večerem s hudbou a soutěžemi. Někteří využili možnost výletů do Sozopolu, Nesebaru, Výletu s lodí na ostrov s občerstvením. Snad všichni načerpali síly a do zaměstnání se vraceli odpočinutí a spokojeni, vždyť dovolená bude zase až za rok:)

za ZV OSDOSIA   Hana Kleknerová